Despre Noi

Compania CARUSEL este lider în producerea terenurilor de joacă și echipamentelor sport din Moldova. Majoritatea parcurilor de joacă din Moldova poartă amprenta noastră. Carusel oferă o gamă largă de produse pentru persoanele cărora le este important ca terenurile de joacă și sport să fie sigure, funcționale, originale, pline de culoare și să aducă bucurie copiilor și părinților lor.

Produsele sunt în conformitate cu standardele europene și au trecut certificarea internațională a calității. Materialele (lemn, metal, placaj) folosite sunt tratate astfel încât să reziste la mediul exterior și proiectate astfel încât să reziste la condiții de exploatare intensă. Acestea își păstrează culorile vii pe termen lung, iar suprafețele de alunecare sau trafic au o înaltă rezistență la uzură, fapt care ne permite să oferim o garanție considerabilă pe mulți ani înainte. Principala noastră preocupare este obținerea de produse de înaltă calitate, asigurând utilizatorilor siguranță și confort în timpul exploatării acestora. Totodată, e important să menționăm că materialele utilizate sunt inofensive și ecologice, astfel minimizînd impactul nociv asupra mediul înconjutor. Echipamentul utilizat în producere este de ultima generație.

Vă garantăm că produsele noastre nu Vă vor lăsa să rămîneți indiferenți! Pentru a înțelege și a decide de ce aveți nevoie, puteți să vă adresați la consultanții companiei noastre, care au mulți ani de experiență și un gust deosebit.

Recunoașterea din partea clienților fideli și interesul față de produsele nostre reprezintă cea mai mare realizare pentru noi și specialiștii noștri.

După ce ați făcut alegerea în favoarea Companiei Carusel, puteți sta liniștit, noi vom face restul – Vă vom consulta, livra, ansambla precum și furniza asistență tehnică

To Top